Jandarmii asigura ordinea publica pe timpul Floriilor si a sarbatorilor pascale maghiare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Cu prilejul Sarbatorii Floriilor, jandarmii maramureseni vor fi prezenti la datorie pentru asigurarea masurilor de ordine si siguranta publica la manifestarile religioase care vor avea loc in judetul nostru.

Astazi, 20 aprilie, jandarmii sigheteni vor veghea la respectarea ordinii publice pe timpul procesiunii „Veniti sa-ntampinam pe Domnul”, manifestare organizata cu ocazia Sarbatorii de Florii care se va desfasura in Sighetu Marmatiei incepand cu ora 17:00. Duminica, incepand cu ora 09:00, in Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Viseu de Sus, Cavnic, Targu Lapus si Rohia, vor avea loc slujbe religioase cu ocazia sarbatorii de „Duminica Floriilor”.

Maior Radu Vasile, purtator de cuvant Jandarmeria Maramures: “Pentru evitarea producerii oricarui incident nedorit, recomandam participantilor la aceste manifestari sa respecte indicatiile fortelor de ordine iar in caz de nevoie sau daca sunt martorii savarsirii unor fapte de natura antisociala, sa solicite ajutorul echipajelor de jandarmi sau sa apeleze la numarul unic de urgenta 112.”

Masuri de ordine publica

Jandarmii maramureseni vor fi in zona lacasurilor de cult apartinand Bisiericii Romano-Catolice pentru desfasurarea in conditii de siguranta a slujbelor religioase ocazionate de „Sarbatorile de Pasti – Invierea Domnului”.

In Baia Mare, slujbele religioase se vor desfasura la lacasurile de cult de pe raza orasului in zilele de sambata si duminica. Sambata, in Sighetu Marmatiei se organizeaza procesiunea religioasa de Inviere in parcul din Piata Libertatii, iar duminica va avea loc slujba de binecuvantare a bucatelor pascale.

Maior Radu Vasile, purtator de cuvant Jandarmeria Maramures: “Jandarmii se vor afla cu precadere in zona lacasurilor de cult, urmarind identificarea si monitorizarea persoanelor cu un comportament deviant (cersetori, hoti din buzunare etc.) care sunt prezente obisnuite in locurile unde se concentreaza un public numeros, precum si monitorizarea si descurajarea grupurilor de persoane care tulbura ordinea si linistea publica.”

Pentru aceasta perioada si jandarmii montani si-au intensificat activitatile in statiunile turistice din judet, pe traseele montane, manifestand o atentie sporita asupra zonelor cunoscute, care prezinta riscuri pentru siguranta turistilor.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *