Jandarmii au primit efective suplimentare pentru manifestarile din acest weekend

PNL

Jandarmii maramureseni si cei de la Gruparea ,, Ştefan Cicio-Pop’’ din Cluj-Napoca, vor asigura ordinea şi siguranţa publica la manifestarile ce vor avea loc in aceste zile.

Astfel, in perioada 18-23 mai a.c., jandarmii vor fi prezenti atat pe raza Municipiului Baia Mare, dar şi in alte localitaţi din judeţ, unde se desfaşoara evenimentul „Zilele Maramureşului – Haida, hai in Maramureş”.

Totodata, lucratorii Jandarmeriei, in intervalul 19-21 mai a.c., vor supraveghea la buna desfasurare a evenimentului organizat de Asociaţia Judeţeana de Orientare in colaborare cu Federaţia Romana de Orientare. Concursul internaţional Trofeul Maramureş este un concurs care fundamenteaza baza de selecţie pentru loturile naţionale de juniori şi tineret care vor participa la Campionatul European şi Mondial.

Vineri 19 mai a.c., intre orele 19:00-22:00, in Piaţa Cetaţii din Municipiul Baia Mare, se va desfaşura evenimentul cultural „Arhitectura şi muzica”, organizat de Fundaţia „Arte +”. Si la acest eveniment de muzica electronic, susţinuta de 2 DJ, jandarmii vor monitoriza ordinea si siguranta publica.

Sambata “plina” pentru jandarmi

Lucratorii de la IJJ Maramures vor fi prezenti si sambata 20 mai a.c., intre orele 10:00-12:00, la manifestarile organizate de Forumul Democrat German din Piaţa Libertaţii din Baia Mare, eveniment intitulat „Freamat de Primavara”. Acesta consta intr-o parada a participanţilor care porneste de la sediul organizaţiei (str. Vasile Lucaciu nr. 47) si pana in Piaţa Libertaţii unde se va desfaşurara un program de dansuri specifice şi alte activitaţi culturale.

De asemenea, sambata, 20 mai a.c., intre orele 10:00-14:00, in localitatea Sighetu Marmaţiei, va avea  loc sfinţirea Bisericii Ortodoxe de lemn situata pe  strada Valea Hotarului, zona Sihei, eveniment la care se preconizeaza participarea unui insemnat numar de  credincioşi. Si aici jandarmii vor fi prezenti.

Pe Stadionul „Arena Zimbrilor” din Baia Mare va avea loc meciul de rugby dintre echipele C.S.M. Baia Mare şi C.S.M. Bucureşti, sambata 20 mai a.c., incepand cu ora 14:00, iar intre orele 18:00-20:00, pe Stadionul Comuna Recea din localitatea Sasar, se va desfaşura meciul de fotbal dintre echipele A.S. Comuna Recea şi F.C. Hermannstadt, meci de campionat din Liga a III-a. La ambele partied, angajatii IJJ vor supraveghea pentru siguranta publica.

Lucratorii Jandarmeriei Maramures se vor afla cu precadere in zonele şi arterele intens circulate, urmarind identificarea şi monitorizarea persoanelor cu un comportament deviant (cerşetori, hoţi de buzunare etc.) precum şi monitorizarea şi descurajarea grupurilor de persoane care tulbura ordinea şi liniştea publica.

Recomandarile Jandarmeriei Maramures

Pentru evitarea incidentelor nedorite şi a oricaror situaţii de natura sa tulbure ordinea publica, Jandarmeria Maramureş adreseaza urmatoarele recomandari:

„Cei care participa la aceste evenimente sa manifeste rabdare, iar daca sunt  martorii savarşirii unor fapte de natura antisociala sa solicite ajutorul echipajelor de jandarmerie, pentru a preveni conflictele de orice natura. De asemenea, recomandam sa nu lasaţi nesupravegheate bunurile şi obiectele personale de valoare. In cazul in care sunt victime ale unor fapte antisociale sau cineva observa producerea unor astfel de fapte, cetaţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi in dispozitivele de ordine publica sau pot solicita sprijin la numarul unic pentru apeluri de urgenţa „112”.

A.A.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1