Jandarmii maramureșeni au plantat puieți pe raza orașului Cavnic

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Jandarmii maramureșeni împreună cu lucrătorii silvici au plantat mai mulți puieți, dar 172 au fost dedicați pentru fiecare an de la înființarea Jandarmeriei Române.

În această dimineață, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș au participat alături de Direcția Silvică Maramureș la o activitate de plantare de arbori. Reprezentanții Ocolului Silvic Baia Sprie au pus la dispoziție puieții și au asigurat asistența tehnică.

Astfel, mai mulți jandarmi au fost prezenţi în zona ,,La cruce” de pe raza orașului Cavnic pentru a ajuta la concretizarea acestei iniţiative.

”Scopul activității este acela de a determina cât mai multe persoane să participe în mod voluntar la asemenea activități, deoarece prin plantarea de puieți putem aduce un beneficiu important locuitorilor din comunitatea noastră.

Jandarmii maramureșeni au mai participat şi în trecut la astfel de acţiuni voluntare şi vor fi prezenţi ori de câte ori vor fi demarate activităţi de acest gen”, a spus Maiorul Radu Vasile Nicolae, purtătorul de cuvânt al IJJ Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2