Jandarmii maramureseni contribuie la protejarea naturii

Reclame home 1
Reclame home 1

Marti, incepand cu ora 09.30, jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Valea Vaserului, impreuna cu reprezentantii RNP Romsilva – Administratia Parcului Natural Muntii Maramuresului si cu locuitorii comunei Poienile de sub Munte, au participat la actiunea de plantare de puieti din specii forestiere pe raza Ocolului Silvic Poieni, in zonele montane Rica si Socolau.

Astfel, jandarmii maramureseni au participat efectiv la plantarea puietilor asigurand totodata si indrumarea participantilor, voluntari in derularea activitatilor, precum si deplasarea pe traseele si in locurile stabilite pentru desfasurarea acestora.

Jandarmii sustin in continuare aceste actiuni la care au luat si vor lua  parte de fiecare data. Prin participarea la asemenea activitati, jandarmii doresc sa-si aduca contributia la protejarea naturii si refacerea ecosistemului, demonstrand ca sunt alaturi de comunitate nu numai pe timpul executarii misiunilor ci si pe planul restabilirii raporturilor normale dintre mediu si om.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole