Jandarmii maramureșeni sunt la datorie și de 1 iunie. Vezi aici, mesajul lor de Ziua Copilului

Cei care ați optat să vă petreceți ziua de astăzi în afara locuinței trebuie să nu uitați de măsurile valabile pe perioada stării de alertă. În cazul în care aveți probleme, nu uitați că puteți apela la sprijinul Jandarmeriei Maramureș. Lucrătorii instituției muncesc și astăzi în slujba cetățenilor.

Maior Radu Vasile, purtător de cuvânt Jandarmeria Maramureș: ”Ziua de 1 iunie este liberă și o parte dintre maramureșeni vor dori să o petreacă în afara locuinței. Noi le recomandăm să țină cont de măsurile care se aplică pe durata stării de alertă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, dar și de noile măsuri dispuse începând cu data de 1 iunie. Aș dori să le reamintesc faptul că pot să ne solicite sprijinul, ori de câte ori este nevoie, fie direct, fie prin apelarea numărului unic pentru apeluri de urgență 112.”

Și pentru că astăzi este 1 Iunie, maiorul Radu Vasile a venit și cu un mesaj direct, adresat tuturor copiilor.

Maior Radu Vasile: ”Dragi copii, ne pare tare rău că nu ne putem întâlni ca în fiecare an de Ziua Copilului, însă vă promitem că de îndată ce vom avea prilejul, ne vom revanșa cu siguranță. Tot ce vă dorim este să vă bucurați de această zi cu zâmbetul pe buze, să fiți fericiți și să apreciați tot ce aveți. La mulți ani, tuturor copiilor!”.
Foto: Jandarmeria Maramureș-ARHIVĂ/ZiarMM.ro

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1