Jandarmii maramureseni sunt si astazi la datorie. Lacasurile de cult, dar si evenimentele artistice sunt atent supravegheate de oamenii legii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Jandarmii maramureseni, impreuna cu jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobila ,,Stefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca, in cooperare cu politisti, pompieri si cu celelalte institutii cu atributii in domeniu, vor asigura din punct de vedere al ordinii si sigurantei publice manifestarile din spatiul public ce vor avea loc in aceasta perioada pe raza judetului nostru.

In acest context, angajatii MAI vor fi astazi prezenti la Manastirea „Adormirea Maicii Domnului” din Moisei, la Manastirea „Sfanta Ana” din Rohia, la Manastirea Lapus din comuna Lapus, la Parohia Ortodoxa Romana „Adormirea Maicii Domnului” din Sighetu Marmatiei, dar si la Manastirea Ortodoxa ,,Soborul Sfintilor Apostoli” din localitatea Barsana unde se desfasoara slujba religioasa cu prilejul Sarbatorii „Adormirea Maicii Domnului”.

In zilele de 17 si 18 august, precum si in data de 20 august, jandarmii vor asigura linistea publica si in Piata Cetatii din localitatea Baia Mare unde au loc manifestari religioase subsumate sarbatorii religioase Sf. Stefan, organizate de Parohia Romano Catolica nr. 1 Baia Mare.

Jandarmii vor mai fi prezenti si la “Intalnirea borsenilor de pretutindeni”, la „Zilele Orasului Baia Sprie „, la „Festivalul comunei Sapanta” iar sambata si duminica, vor supraveghea buna desfasurare a evenimentului organizat de Primaria comunei Ieud, respective „Intalnirea cu fiii satului”.

Duminica, 18 august a.c., Primaria Botiza, organizeaza evenimentul „Pentru Mandra din Botiza”, Primaria comunei Rona de Jos, organizeaza evenimentul „Cantec, joc si vie buna pe Valea Ronisoarei” iar in comuna Rozavlea se va desfasura evenimentul cultural artistic „Roza Rozalina”. Si la aceste sarbatori cultural-artistice angajatii Jandarmeriei Maramures se vor afla printre cetateni pentru a asigura un climat de siguranta, adecvat.

Maior Radu Vasile, purtator de cuvant Jandarmeria Maramures: “Jandarmii se vor afla in zonele unde se preconizeaza o afluenta mare de persoane, precum si pe caile de acces catre lacasurile de cult si zona desfasurarii evenimentelor cultural-artistice. Se va urmari identificarea si monitorizarea persoanelor cu un comportament deviant (cersetori, hoti din buzunare etc.) care sunt prezente obisnuite in locurile unde se concentreaza un public numeros precum si monitorizarea si descurajarea persoanelor si grupurilor care tulbura ordinea si linistea publica. Jandarmeria Maramures recomanda cetatenilor sa acorde o atentie sporita modului de pastrare si asigurare a bunurilor si obiectelor personale (genti, posete, etc.) si sa evite conflictele cu persoanele aflate sub influenta bauturilor alcoolice. In cazul in care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observa producerea unor astfel de fapte, cetatenii se pot adresa direct jandarmilor aflati in dispozitivele de ordine publica.”

Informatii furnizate de Jandarmeria Maramures.
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole