Jandarmii maramureseni vor fi prezenti in curtile liceelor pe perioada probelor scrise de la BAC

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

 

In perioada 26-30 iunie 2017,  se desfasoara probele scrise pentru examenul de Bacalaureat. Astfel, lucratorii Jandarmeriei Maramures vor asigura masurile de ordine pe timpul derularii testelor.

“Pentru asigurarea climatului de ordine si siguranta publica si prevenirea producerii unor eventuale situatii de risc care ar putea afecta siguranta persoanelor si desfasurarea examenelor, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Maramures asigura masurile de ordine publica in zona  centrelor de examinare si a centrelor de evaluare din judetul Maramures, pe timpul desfasurarii examenului de bacalaureat, sesiunea 2017.

In acest sens, conducerea Jandarmeriei Maramures mentine o legatura permanenta cu reprezentantii institutiilor scolare, pentru solutionarea operativa a oricarui incident ce poate perturba buna desfasurare a activitatilor de examinare”, a relatat cpt. Radu Vasile, purtator de cuvant la Jandarmeria Maramures.

Misiunile executate de catre efectivele de jandarmi sunt:

asigurarea masurilor specifice de ordine si siguranta publica, conform competentelor legale, in zona unitatilor de invatamant unde au loc examenele de Bacalaureat;

-supravegherea accesului in institutiile de invatamant intervenind pentru solutionarea eventualelor probleme care pot aparea pe linie de ordine si siguranta publica in interiorul salilor, numai la solicitarea expresa a presedintilor de comisii;

-asigurarea masurilor de ordine publica si interventie in zona de competenta, prin structurile de interventie, in situatia aparitiei unor evenimente pe timpul transportului lucrarilor de la centrele de examen la centrele de evaluare, respectiv de la acestea la centrele de contestatii.

A.A.

Informatii furnizate de Jandarmeria Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole