Jandarmii maramureseni vor supraveghea buna desfasurare a slujbelor religioase de la doua lacasuri sfinte din judet

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In aceste zile, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Maramures, vor asigura masurile de ordine publica pe timpul manifestarilor religioase prilejuite de Hramul Manastirii „Sfanta Ana” de la Rohia. De asemenea, vineri 03 Mai, jandarmii se vor afla in misiune la Manastirea Ortodoxa ,,Izvorul Tamaduirii” Petrova unde se desfasoara Hramul Manastirii.

Mr. Radu Vasile, purtator de cuvant Jandarmeria Maramures: “Recomandam cetatenilor sa manifeste rabdare si sa adopte un comportament civilizat, asa cum este normal la asemenea activitati. Participantii sunt rugati de asemenea, sa manifeste intelegere fata de masurile luate de catre fortele de ordine prezente pentru a asigura ordinea si siguranta publica. Totodata, sfatuim credinciosii sa acorde atentie bunurilor si obiectelor personale, sa asigure autoturismele parcate si sa nu lase la vedere obiecte ce ar putea atrage atentia persoanelor rau intentionate si nu in ultimul rand, sa acorde o grija deosebita copiilor deoarece acestia se pot rataci cu usurinta in multime.”

In cazul in care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observa producerea unor astfel de fapte, cetatenii se pot adresa direct jandarmilor aflati in dispozitivele de ordine publica sau pot solicita sprijin prin numarul unic pentru apeluri de urgenta 112.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole