Jandarmii montani fac recensamantul caprelor negre din Muntii Rodnei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In urma cu cateva zile, respectiv in data de 28 octombrie, a avut loc actiunea comuna de evaluare a efectivelor de capre negre din masivul Muntii Rodnei, organizata de catre Administratia Parcului National Muntii Rodnei, la care au participat jandarmii din cadrul Postului Montan de Jandarmi Ordine Publica Borsa.

Actiunea de estimare a efectivelor de capra neagra din fondurile cinegetice suprapuse partial peste raza Parcului National Muntii Rodnei, a fost programata si s-a desfasurat de catre reprezentantii Administratiei Parcului National Muntii Rodnei, care au fost sprijiniti de catre subofiterii Postului Montan de Jandarmi Borsa,  Postului de Jandarmi Montan Rodna, reprezentanti ai I.T.R.S.V. Cluj, ai Directiei Silvice Maramures, gestionarii fondurilor de vanatoare din zona, reprezentanti ai formatiunii Salvamont, ai Garzii nationale de Mediu, ai Agentiei de Protectie a Mediului, ai O.N.G.-urilor si jurnalisti.

Actiunea a demarat de la ora 06.00 si s-a desfasurat simultan pe 19 trasee stabilite, pentru a evita inscrierea dubla a unor exemplare. Timpul pe intreaga durata a actiunii a fost favorabil observarii exemplarelor de capre negre existente in aria protejata a Parcului National Muntii Rodnei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2