Jandarmii sanctioneaza cetatenii turbulenti

Echipajele de jandarmerie de pe raza municipiului Baia Mare au surprins si sanctionat mai multe persoane care au incalcat prevederile legale, fiind aplicate sanctiunile contraventionale prevazute de legislatia in vigoare.

Astfel, jandarmii au fost solicitati sa intervina  pe strada Iazului in Baia Mare, pentru aplanarea unui conflict izbucnit intre doi barbati din Baia Mare, unul in varsta de 53 de ani iar celalalt in varsta de 19 de ani, care  pe fondul  consumului de alcool, au  provocat scandal adresandu-si reciproc cuvinte si expresii jignitoare. Amandoi au fost amendati de catre jandarmi.

De asemenea jandarmii au intervenit si pe B-dul  Bucuresti din Baia Mare unde, o femeie  domiciliata  in localitatea Fauresti, aflandu-se la containerele din spatele unui bloc, a tulburat linistea publica prin strigate si larma, a adresat injurii si expresii jignitoare persoanelor care locuiesc in acea zona, fapt ce a deranjat locatarii. Acesteia i-a fost aplicata sanctiune contraventionala cu amenda.

Totodata, duminica 28 mai a.c., in jurul orei 22:30, sapte persoane din Baia Mare, dintre care cinci  barbati si doua femei, aflandu-se in zona Craica din Baia Mare,  pe fondul  consumului de alcool, au  provocat scandal, adresandu-si reciproc  amenintari, cuvinte si expresii jignitoare, au refuzat in mod repetat sa dea relatii despre inenditatea lor la solicitarea jandarmilor. Toate aceste persoane au fost amendate de catre fortele de ordine.

Informatii furnizate de Jandarmeria Maramures

A.A.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1