Jandarmii sigheteni, prezenti la evenimentele “Pasti in Maramures” si “Festivalul Primaverii”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In data de 30 aprilie incepand cu orele 11:00, Centrul Cultural Sighetu Marmatiei organizeaza editia a VI-a a evenimentului „Pasti in Maramures”, eveniment bazat pe traditiile Sarbatorilor Pascale care se va desfasura la Muzeului Satului Maramuresan din localitate.

In ziua de 1 mai incepand cu orele 17:00 in Parcul Gradina Morii din Sighetu Marmatiei se va desfasura evenimentul „Festivalul Primaverii”.

“Aceste manifestari vor fi asigurate din punct de vedere a sigurantei cetateanului, a ordinii si linistii publice, de catre jandarmii sigheteni in cooperare cu Politia Municipiului Sighetu Marmatiei iar masurile intreprinse vor viza respectarea legalitatii, prevenirea si descurajarea unor actiuni care pot tulbura ordinea si linistea publica sau a unor manifestari de violenta.

Pentru ca aceste evenimente sa se desfasoare in conditii de siguranta, Jandarmeria se va afla in mijlocul cetatenilor, prin misiunile executate urmarindu-se solutionarea in mod operativ a sesizarilor primite.

Reamintim cetatenilor ca pot apela cu incredere, in orice situatie, la ajutorul jandarmilor prezenti la evenimentele publice si ca interventia acestora poate fi solicitata si prin apelarea numarului unic de urgente 112”, a declarat Maiorul Radu Vasile Nicolae, purtatorul de cuvant al IJJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2