Jandarmii sunt prezenti la datorie si in acest sfarsit de saptamana

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In Maramures, la acest sfarsit de saptamana, vor avea loc doua manifestari, respectiv ,,Obiceiuri Pastorale de Primavara la Ucraineni –  Mira la Hutuli si „Tanjaua Hotenarilor”. Jandarmii vor supraveghea la buna desfasurare a evenimentelor.

Sambata 13 mai a.c., incepand cu ora 12:00 in localitatea Bistra, Uniunea Ucrainenilor din Romania – Organizatia Judeteana Maramures, organizeaza manifestarea ,,Obiceiuri Pastorale de Primavara la Ucraineni –  Mira la Hutuli”.

Duminica 14 mai a.c., incepand cu ora 07:00, Comuna Ocna Sugatag sarbatoreste a 49-a editie a Festivalului de Primavara „Tanjaua Hotenarilor”, activitati ce se vor desfasura la marginea localitatii Hoteni pe Valea Darasca.

La aceste evenimente masurile de ordine si siguranta publica vor fi asigurate de catre Jandarmeria Maramures in cooperare cu Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures si Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures.

Jandarmii maramureseni vor veghea la desfasurarea in conditii de siguranta a acestor evenimente, avand in vedere ca se preconizeaza participarea unui numar mare de persoane.

Pentru ca manifestarile sa se desfasoare in conditii de siguranta, jandarmii vor fi prezenti in mijlocul cetatenilor prin misiuni specifice de asigurare a ordinii si linistii publice, urmarindu-se cu precadere solutionarea in mod operativ a sesizarilor primite.

Echipajele de jandarmi vor actiona cu preponderenta pentru prevenirea aparitiei unor incidente sau stari tensionate, dar si pentru depistarea persoanelor care savarsesc fapte contraventionale sau penale.

De asemenea, echipajele de jandarmi vor mentine o legatura permanenta cu reprezentantii organizatorilor pentru solutionarea operativa a oricarui incident ce poate tulbura buna desfasurare a manifestarilor.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole