Jandarmii sunt prezenti la evenimentele care vor avea loc, astazi, in Baia Mare si Grosi

Reclame home 1
Reclame home 1

Jandarmii maramureseni vor fi prezenti la datorie in misiunile specifice de asigurare a climatului de ordine si siguranta publica pe timpul evenimentelor ce se vor desfasura in spatiul public.

Astfel, duminica, 16 iunie a.c., de la ora 18:00 si luni 17 iunie a.c., de la ora 19:00, Primaria Baia Mare organizeaza in Piata Libertatii din oras, evenimentul cultural – artistic „Zilele culturale Baia Mare”. De asemenea, luni 17 iunie a.c de la ora 14:00, Primaria comunei Grosi, organizeaza Parada portului popular in Baia Mare pe traseul Piata Millenium – Podul Viilor – Campul Tineretului – Muzeul Satului.

Maior Radu Vasile, purtator de cuvant Jandarmeria Maramures: “Pentru ca aceste manifestari sa se desfasoare in conditii de siguranta, jandarmii adreseaza urmatoarele recomandari participantilor: sa nu intre in zona de desfasurare a manifestarilor publice avand asupra lor obiecte contondente, pumnale, cutite sau alte asemenea materiale sau obiecte interzise care pot pune in pericol viata si integritatea corporala a participantilor, sa acorde o atentie deosebita bunurilor personale, sa evite pe cat posibil sa aiba la vedere obiecte de valoare care pot atrage atentia. Cetatenii pot solicita ori de cate ori este nevoie sprijinul fortelor de ordine publica, fie prin contact direct, fie prin apelarea numarului 112.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole