Jandarmii supravegheaza meciul dintre Stiinta Explorari Baia Mare si CSM Campia Turzii. Vezi aici, ce nu ai voie sa faci

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Jandarmii maramureseni vor asigura masurile de ordine publica si siguranta cetatenilor care vor fi prezenti pe timpul desfasurarii manifestarilor sportive ce vor avea loc si in acest sfarsit de saptamana.

Astfel, sambata, 25 ianuarie a.c., incepand cu ora 17:00, la Sala Sporturilor „Lascar Pana” din Baia Mare se va desfasura meciul de volei masculin dintre echipele Stiinta Explorari Baia Mare si C.S.M. Campia Turzii, din cadrul Campionatului National Premergator si pe timpul desfasurarii acestei partide, jandarmii vor executa activitati specifice de prevenire a violentei cu ocazia jocurilor si competitiilor sportive.

Maior Radu Vasile, purtator de cuvant Jandarmeria Maramures: “Solicitam participantilor sa manifeste intelegere cu privire la masurile care vor fi asigurate cu acest prilej, in zona publica pe traseele de deplasare, in apropierea si in zona desfasurarii competitiei sportive, pentru ca acesta sa aiba loc in conditii optime de siguranta. Participantii sunt rugati sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica, sa acorde atentie deosebita bunurilor si obiectelor personale, sa solicite imediat interventia jandarmilor atunci cand situatia o impune. Au obligatia de a prezenta, la solicitarea fortelor de ordine sau a personalului de ordine si siguranta, materialele de publicitate vizuala aflate asupra lor. Comercializarea bauturilor alcoolice in zona manifestarilor sportive este interzisa iar participantii nu au voie sa introduca bauturi alcoolice, materiale pirotehnice ori alte obiecte care pot pune in pericol securitatea persoanelor.”

De asemenea este interzisa amenintarea cu acte de violenta fata de fortele de ordine, ascunderea fetei cu articole de imbracaminte sau alte accesorii, este interzis refuzul de a parasi imediat locul de desfasurare, daca masura evacuarii a fost dispusa de catre personalul de ordine si siguranta sau de catre fortele de ordine.

Maior Radu Vasile, purtator de cuvant Jandarmeria Maramures: “Atunci cand se constata ca in urma producerii unor acte de violenta este pusa in pericol viata sau integritatea corporala a spectatorilor, a sportivilor, a oficialilor, a personalului de ordine si siguranta sau a celorlalti participanti, cand este pusa in pericol proprietatea publica sau privata, efectivele de jandarmi vor interveni pentru restabilirea ordinii publice si pentru inlaturarea efectelor unor astfel de actiuni cu caracter ilegal. Este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1