Jandarmii vor fi la datorie de Anul Nou. Acestia recomanda evitarea conflictelor

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2


Jandarmii maramureseni se vor afla la datorie si vor asigura ordinea si siguranta publica pe timpul manifestarilor ce vor avea loc in spatiul public si in zona de competenta a posturilor montane din judetul nostru.

Mr. Radu Vasile, purtator de cuvant IJJ Maramures: “La resedinta unitatii, functioneaza permanent un serviciu operativ condus de Inspectorul sef si adjunctii acestuia, o subunitate de interventie gata oricand sa intervina acolo unde starea de normalitate, atmosfera specifica acestei sarbatori a anului, ar putea fi deranjata.”

Astfel, maine, 31 decembrie 2018, la ora 22.30, jandarmii vor fi prezenti in Piata Libertatii, pentru a supraveghea buna desfasurarea a evenimentului “Iarna baimareana 2018”. Urmatoarea zi, respectiv 1 ianuarie 2019, la ora 18.00, jandarmii vor fi prezenti si la Biserica Greco Catolica ,,Sfanta Cruce” care organizeaza un ,,Concert de Anul Nou” cu muzica clasica. Si pe raza localitatii Baia Sprie vor fi prezenti, tot la 1 ianuarie 2019. Aici, incepand cu ora 10.00, se va desfasura obiceiul de iarna „Jocul Mosilor ”.

Lucratorii de la IJJ Maramures vor fi intensificate masurile de ordine publica si se vor desfasura actiuni cu precadere in zonele si arterele intens circulate, in zonele unde se preconizeaza a fi mari aglomerari de persoane (gari, autogari, piete, targuri, etc.), in zonele cu potential criminogen ridicat.

Mr. Radu Vasile, purtator de cuvant IJJ Maramures: “Pentru evitarea evenimentelor nedorite si a oricaror situatii de natura sa tulbure linistea publica, Jandarmeria Maramures recomanda celor care participa la manifestarile organizate sa respecte indicatiile fortelor de ordine si sa evite implicarea in conflicte de orice natura, sa acorde o atentie deosebita bunurilor si obiectelor personale si sa evite, pe cat posibil, sa aiba la vedere obiecte de valoare.”

Foto: IJJ Maramures

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2