Jandarmii vor fi prezenti la evenimentele din acest weekend

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1


Jandarmii maramureseni vor executa misiuni de asigurare a unui climat de ordine si siguranta publica pe timpul desfasurarii manifestarilor ce vor avea loc in acest sfarsit de saptamana.

Sambata, 09 martie a.c., incepand cu orele 12:00, Primaria orasului Baia Sprie organizeaza evenimentul „Winter Healing”, dedicat iubitorilor sporturilor de iarna ce va marca simbolic si finalul sezonului de schi. Cu aceasta ocazie vor avea loc activitati sportive pe partiile de la Suior si o petrecere in aer liber la foisorul de la Cota 1000.

Tot sambata, incepand cu ora 14:00, la sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier din Sighetu Marmatiei, se va desfasura meciul de baschet masculin, din cadrul Ligii Nationale de Baschet, dintre echipele C.S.M. Sighetu Marmatiei si C.S. Rapid Bucuresti iar intre orele 15:00-17:00, pe stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare se va desfasura meciul de fotbal dintre echipele C.S. Minaur Baia Mare – CFR Cluj Napoca II, meci din cadrul Ligii a III-a, Seria V.

Duminica 10 martie a.c., incepand cu ora 17:00, la Sala Sporturilor „Lascar Pana” din Baia Mare se va desfasura meciul de handbal feminin dintre echipele C.S. Minaur Baia Mare si C.S.U. Cluj Napoca, din cadrul Ligi Nationale.

Maior Radu Vasile, purtator de cuvant IJJ Maramures: “Pentru ca manifestarile sa se desfasoare in conditii de siguranta, jandarmii vor fi prezenti in mijlocul cetatenilor prin misiuni specifice de asigurare a ordinii si linistii publice, urmarindu-se cu precadere solutionarea in mod operativ a sesizarilor primite. Echipajele de jandarmi vor actiona cu preponderenta pentru prevenirea aparitiei unor incidente sau stari tensionate si pentru depistarea persoanelor care savarsesc fapte contraventionale sau penale. Cetatenii pot solicita ori de cate ori este nevoie sprijinul fortelor de ordine publica, fie prin contact direct, fie prin apelarea numarului unic de urgente 112.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1