Japonia lanseaza primul smartphone care se spala cu apa si sapun

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

smartphoneCompania japoneza Kyocera Corp. va pune in vanzare saptamana viitoare primul smartphone din lume care se poate spala cu apa si sapun, potrivit unui anunt facut joi de companie si citat de EFE, transmite Agerpres.

Modelul Digno Rafre va fi pus in vanzare la 11 decembrie la pretul de 57.000 de yeni (circa 436 de euro) si dispune de “o functionare impermeabila” atat in ce priveste ecranul cat si carcasa care pot fi spalate de “mana” cu apa si sapun.

Impermeabilitatea telefonului Digno Rafre permite utilizatorului spalarea aparatului sub jetul de apa, cum se arata in clipul promotional, sau sa nu se strice in cazul in care este scapat accidental in cada sau in vasul de la toaleta.

Ecranul tactil poate fi utilizat si daca este ud, detaliu recomandat de compania producatoare in cazul familiilor cu copii mici sau pentru cei care vor sa consulte telefonul atunci cand gatesc.

Acest aparat care se poate uda permite utilizarea sa timp de 1.300 de minute fara intrerupere si este prevazut cu o camera foto de inalta calitate.

Compania incearca prin acest produs sa ajute utilizatorii sa mentina telefoanele curate, dat fiind ca ecranele lor pot contine pana la 600 de bacterii (de 30 de ori mai mult decat vasul de la toaleta), potrivit unui studiu recent realizat de Universitatea din Barcelona (UB).

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2