Jazz la inaltime pentru toti. Concert Harry Tavitian, in Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

harry tavitian live baia mareSeara cu povestiri si jazz la inaltime impreuna cu pianistul Harry Tavitian si alpinistii Cosmin Andron si Claudiu Miu a avut loc luni, 15 decembrie la Teatrul Municipal Baia Mare.

Evenimentul organizat de catre Asociatia ASSOC a adunat o sala plina cu oameni care iubesc muzica live, dar si istoriile motivante relatate de oamenii cu o experienta de viata remarcabila, de la care inveti ca orice este posibil, expemplu fiind fostul campion de escalada Claudiu Miu care a ajuns sa urce un perete de stanca situat in Muntii Atlas, in ciuda deficientelor motorii pe care le are. Totul a fost posibil prin sustinerea oferita de asociatia Climb Again.

Povestirile alpinistilor romani au demonstrat ca persoanele cu dizabilitati pot si trebuie sa aiba o viata normala, iar muzica celui mai important jazzman roman contemporan a sensibilizat si mai mult acest subiect.

Conform organizatorilor evenimentul in cadrul proiectului „Acces pentru toti” a fost organizat cu scopul de a oferi oportunitatea publicului baimarean sa descopere „ganduri bune din multe inimi”.

Irina ROGOJINA

florian salajeanu si harry tavitian, concert baia mare

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *