Jerry, un taur din Croatia, vedeta pe internet dupa ce a evadat dintr-un abator

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Jerry, un taur din Croatia, a devenit un veritabil star pe internet in tara lui dupa ce a reusit sa evadeze dintr-un abator, informeaza luni DPA, transmite AGERPRES.

Animalul de 670 de kilograme a fugit de pe linia de procesare si a reusit apoi sa ii evite pe ingrijitorii care il dirijau intr-un tarc, a anuntat luni cotidianul 24Sata.

„Toata tehnologia si toata mintea pe care noi o aveam nu au fost suficiente pentru a opri acea forta a naturii”, a spus Petar Skejo, proprietarul abatorului din Kastel Novi, un oras croat aflat pe coasta Marii Adriatice.

Dupa evadarea lui spectaculoasa, taurul Jerry s-a ascuns in munti.

„Forta lui bruta si dorinta lui de a trai ne-au invins”, a adaugat Petar Skejo, adaugand ca si-a schimbat planurile si ca doreste sa lase animalul sa traiasca.

Intre timp, numerosi internauti croati si-au exprimat sprijinul fata de taurul Jerry prin intermediul unor mesaje publicate pe retelele de socializare.

„Bravo, eroule Jerry! Mult succes, taur minunat!”, a scris un internaut din Croatia.

Multi altii au glumit facand o paralela intre taurul fugar si valul imigrantilor croati care se indreapta spre statele mai bogate din Uniunea Europeana.

„Plecat in Germania”, a scris un internaut, in timp ce altul a presupus ca animalul „a galopat spre o tara straina, la fel cum au facut deja toti ce care au putut sa faca acest lucru”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2