Joc periculos: Un adolescent care a pus la incercare reactia structurilor de interventie si-a transformat tineretea intr-un cosmar

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Teribilismul combinat cu prostia poate fi extrem de periculos. Asa  s-a intamplat si in cazul unui tanar de 17 ani care a vrut sa puna la incercare reactia echipelor de interventie. Acesta a trimis mai multe SMS-uri prin care anunta ca va arunca in aer doua licee daca autoritatile nu negociaza cu el. Tanarul a mizat pe faptul ca nu va fi prins insa s-a inselat.

La data de 30 mai 2017, procurorii DIICOT-BT Dambovita au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a tanarului Nisipeanu Robert Gabriel, in varsta de 17 ani, pentru savarsirea infractiunii privind prevenirea si combaterea terorismului, informeaza DIICOT.

Procurorii au stabilit faptul ca, in dimineata zilei de 24 martie 2017, adolescentul a expediat SMS-uri catre Inspectoratul de Politie al Judetului Dambovita, Inspectoratul Judetean de Jandarmi Dambovita si Politia Locala a municipiului Targoviste, anuntand, initial, ca doreste sa poarte negocieri cu autoritatile, iar in caz contrar va arunca in aer doua unitati scolare de pe raza municipiului Targoviste.

Ulterior, prin utilizarea a doua conexiuni VPN prin care si-a mascat IP-ul pentru a nu fi identificat, tanarul a revenit cu un nou mesaj prin care a amenintat ca fapta va avea loc in jurul orei 11.00, in aceeasi zi, dupa care a deschis un cont pe o aplicatie SMS on-line generand mai multe mesaje catre institutiile mai sus mentionate.

In cursul serii a expediat un alt SMS catre Jandarmeria Dambovita prin care a transmis ca: ”ne-ati blocat accesul la cele doua licee, dar asta nu inseamna ca nu mai sunt si altele in oras.

Dosarul a fost  inaintat, ieri 4 iulie a.c., spre competenta solutionare  Tribunalului Dambovita, a anuntat DIICOT-Structura Centrala.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2