“Joc si zambet pentru Elena”. Evenimentele caritabile destinate copiilor continua

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

vlasinManifestarile caritabile organizate de sotii Vlasin continua. Elena si Bianca sunt cele doua fetite de opt, respectiv trei ani (micutele sufera cumplit, dar isi pot gasi vindecarea prin urmarea unui tratament costisitor) care vor beneficia de banii obtinuti in urma evenimentului sportiv intitulat “Joc si zambet pentru Elena”, desfasurat vineri 25 martie, la Sala Sporturilor “Lascar Pana” din Baia Mare.

“Moment de bilant – sub privirile celor doi mari arbitri internationali, Cristian Balaj si Zoltan Szekely, domnul lt.col. Marcel Floristeanu – comandantul Jandarmeriei Maramures, ne inmaneaza “cecul” cu suma de 13.375 RON, rezultata in urma evenimentului sportiv. Va multumim din suflet tuturor celor implicati in reusita acestui moment: organizatori, parteneri, participanti, sustinatori”, arata Vasile Vlasin, pe pagina sa de socializare.

Motivati de cererea mare a biletelor, organizatorii au anuntat faptul ca acest eveniment sportiv urmeaza sa fie desfasurat si pentru a doua oara, astfel incat participantii sa se poata bucura de tombolele si premiile surpriza pregatite special pentru ei.

In data de 3 aprilie, de Ziua Jandarmeriei, vor avea loc doua spectacole de folclor, cu aceeasi tematica (spectacolele vor fi sustinute de la orele 15 si  18).

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *