Jocurile Olimpice – Adrian Gherghel: „Sunt mandru de sportivii baimareni” (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

jocurile olimpice de la rio (1)Sportivii baimareni care reprezinta Romania la Jocurile Olimpice de la Rio au reusit sa impresioneze prin rezultatele obtinute. Robert Glinta s-a calificat in finala probei de 100 metri spate, fiind al optulea timp in semifinale – 53:34, ceea ce reprezinta un nou record national, iar Alin Coste a fost componentul stafetei de 4X100 metri liber, alaturi de Marius Radu, Daniel Macovei si Norbert Trandafir, situandu-se pe locul 15 in semifinale, cu timpul cumulat de 3:17:08.

Adrian Gherghel, antrenorul celor doi sportivi, se arata increzator in fata competitiei finale, care se va desfasura marti dimineata la ora 4.30. Acesta a mentionat faptul ca este mandru de sportivii baimareni si de rezultatele obtinute.

“Sunt mandru de sportivii baimareni si de clasarile importante pe care le-au obtinut. Cu Alin Coste lucrez de aproximativ 10 ani. Este un sportiv ambitios, cu un temperament vulcanic, dar foarte rapid. Din anul 2013 am inceput sa lucrez cu Robert Glinta si impreuna am reusit clasari valoroase in toate competitiile la care am participat. Este un sportiv care reuseste sa se mobilizeze in cele mai grele momente, iar atmosfera de competitie il motiveaza”, a declarat, pentru ZiarMM, antrenorul Adrian Gherghel.

Andreea FAT

jocurile olimpice de la rio (2)

jocurile olimpice de la rio (3)

jocurile olimpice de la rio (4)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. George

    SINT FERICIT CA MAI AVEM VIRFURI IN SPORT. PE CIT DE MODESTI, PE ATIT DE VALOROSI SINT ACESTI TINERI. VA MULTUMIM , BAIETI.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2