Jocurilor “Nationale Special Olympics”: Jandarmii maramureseni au participat la traseul “Flacara sperantei” (FOTO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Lucratori din cadrul Jandarmeriei Maramures au participat la deschiderea Jocurilor “Nationale Special Olympics” desfasurate in acest weekend in Baia Mare.

“Am participat la deschiderea Jocurilor Nationale Special Olympics in Baia Mare, pe traseul Flacarii Sperantei purtata de catre noi, jandarmii maramureseni alaturi de reprezentantii autoritatilor judetene si locale, Inspectoratului Judetean de Politie Maramures, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Politiei Locale, sportivi de performanta din Maramures dar si de sportivii participanti la Jocurile Nationale Special Olympics România 2017”, a relatat cpt. Radu Vasile Nicolae, purtator de cuvant din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Maramures.

Traseul flacarii a fost următorul: punct de pornire strada Gheorghe Sincai, strada Culturii, Bulevardul Bucuresti, Bulevardul Unirii, punct final Sala Sporturilor „Lascar Pana”.

Evenimentul este organizat de Fundatia Special Olympics din Romania, in parteneriat cu Fundatia Hope and Homes for Children Romania. Manifestarile se deruleaza în perioada 2-5 iunie a.c.. Evenimentul sportiv este dedicat persoanelor cu dizabilităţi intelectuale.

A.A.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *