Johnny Depp risca 10 ani de inchisoare. Afla de ce

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

JackSparrowJohnny Depp ar putea face 10 ani de inchisoare si plati o amenda de 340.000 de dolari australieni pentru ca si-a introdus ilegal cainii in Australia, scrie marti 20minutes.ch citat de AGERPRES.

Dragostea pentru cei doi caini Yorkshire ai sai l-ar putea duce pe actor in spatele gratiilor. Daca dosarul ajunge in justitie, eroul din ‘Piratii din Caraibe’ risca sa fie pedepsit pentru ca si-a adus cainii ilegal pe teritoriul australian. Si pilotul avionului actorului ar putea face doi ani de inchisoare fiindca nu si-a denuntat patronul.

Potrivit cotidianului The Sydney Morning Herald, niciun membru al echipajului si niciun pasager nu a vorbit autoritatilor despre caini. Ei au fost descoperiti doar dupa ce fotografii ale lor au fost postate pe retele de socializare.

Conform legii in vigoare in Australia, animalele care intra pe teritoriul tarii trebuie sa stea in carantina pentru a evita raspandirea unor eventuale boli. Daca cei doi caini Yorkshire nu ar fi fost trimisi in Statele Unite de Johnyy Depp, ei ar fi fost eutanasiati.

Actorul s-a deplasat in Australia in luna aprilie pentru filmarile la al cincilea lung-metraj al seriei Piratii din Caraibe.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2