Jonathan Ive, designerul principal al Apple, va parasi compania

PNL

Jonathan Ive, designerul principal al produselor companiei Apple, a anuntat ca va demisiona din functie in decursul acestui an pentru a-si incepe propria companie, dupa o colaborare de aproape 30 de ani cu Apple, relateaza BBC si The Verge, titreaza Mediafax.

Designerul iPhone, Mac, iPod si a multor alte produse Apple va deschide o noua companie, numita LoveFrom, al carui client principal va fi Apple.
„Consider ca este timpul sa fac aceasta schimbare”, a declarat Ive.

„Dupa aproape 30 de ani si nenumarate proiecte, sunt mandru de munca pe care am facut-o pentru a crea o echipa de design si o cultura fara pereche in cadrul Apple”, a adaugat designerul britanic.

Tim Cook, directorul general al companiei Apple, a anuntat ca va lucra in continuare cu Jonathan Ive.

„Jony este o figura fara pereche in lumea designului, iar rolul sau in revitalizarea Apple nu poate fi neglijat, incepand din anul 1998 cu iMac, pana la iPhone si Apple Park, unde si-a directionat recent energia si grija”, a declarat Tim Cook.

Jonathan Ive a devenit directorul echipelor de design ale companiei Apple in anul 1996 si este persoana creditata cu designul tuturor produselor de succes Apple.

Foto: Apple

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1