Jos palaria, mai Vasile!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vasile are 48 de ani si este un om lipsit de casa. Pe Vasile l-am intalnit tot in fata Primariei Baia Mare. Il astepta pe edil ca sa discute despre o actiune de curatenie care ar urma sa se desfasoare luni dimineata (25 februarie a.c.) in zona CUPROM. Era extrem de mandru deoarece edilul apelase la ajutorul lui. Practic, omul se simtea util. Era fericit. A inceput sa-mi povesteasca cum a reusit sa adune in jurul lui cinci-sase cunoscuti care sa puna osul la treaba pentru a face curat. Mi-a spus ca isi doreste nespus ca sa-si duca misiunea pana la capat pentru ca atunci cand vine primarul in inspectie sa fie multumit.

Vasile: “Primarul m-a chemat la el ca sa vorbim. In acea zi a fost o problema pentru ca, cei de jos nu m-au lasat sa urc la el. Apoi i-am spus ca nu m-au lasat si domnul primar le-a zis ca atunci cand vin aici si el e in Primarie sa ma lase sa urc la el. Ne-am dus in birou si mi-a spus ca are nevoie de mine si cativa baieti sa facem curat la CUPROM. Cum sa nu-l ajut? Si el m-a ajutat foarte mult pe mine. Nu am unde sa locuiesc si m-a dus la Centrul de noapte si acum stau acolo. Chiar vreau sa reusesc cu aceasta curatenie, iar cand vine in inspectie sa fie multumit.”

I-am spus ca lucrez in presa si ca mi-ar placea sa scriu un articol in care el sa fie protagonistul. A zambit, s-a bucurat, i-am facut poze si mi-a multumit. Am fost impresionata de sinceritatea, modestia si vointa lui.

Jos palaria, mai Vasile!

Ana AVRAM

De vorba cu Simi Marcovici, un tip carismatic peste care nu se prea vede ca au trecut anii

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2