Jucatoare de la HCM Baia Mare: „Traim intr-un stres continuu”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

hcm teamSituatia de la HCM Baia Mare se agraveaza pe zi ce trece. Din cauza problemelor financiare, cel mai probabil aproape toate jucatoarele vor pleca in vara de la echipa.

Una dintre ele a declarat pentru Prosport ca handbalistele traiesc intr-un stres continuu.

„In momentul de fata nu stiu daca mai este vreo fata care si-ar dori sa continue din vara la HCM Baia Mare. Traim intr-un stres continuu, suntem injurate, amenintate ca suntem date afara din case pentru ca nu s-au platit chiriile, ba chiar unele au fost nevoite sa se mute prin vecini.

Spre exemplu, Pineau a fost nevoita sa se mute de unde statea, de cand s-a intors de la Campionatul Mondial. Nu ne spune nimeni nimic. Lumea are impresia ca avem nu stiu ce buget, ca suntem cu banii la zi, dar noi nu ne-am mai luat salariile de 3, 4, chiar 5 luni!”, este marturia terifianta a unei handbaliste de la HCM Baia Mare, conform Prosport.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

6 Comments

 1. STEKO

  Hai Diugule!Da-i inainte cu handbalul(care este imposibil de finantat la nivel de Baia Mare)la cerintele baimarenilor(hai…ca baimarenii or fi KAKE).Te-ai suparat cint ti-am spus ce ti-am spus,nu sint fetele de vina,ele joaca pentru bani.Dar cind ,,un cineva”nu mai poate sa onoreze niste contracte,din lipsa de bani,din incostienta…handbalul baimarean va trebui sa se uite la pepinierele baimarene,pepiniere care au supravietuit din banii proprii,ai parintilor si foare putinilor sponsori.Iti spun eu:acolo este viitorul handbalului(si al sportului in general)baimarean…

  Reply
 2. Gigi Golgeteru

  Jucatoarea care a dat din casa este PATI VIZITIU. Pacat ca nu are curajul sa spuna tot si se ascunde sub anonimat.
  Cetateanul nr. 1 a cerut deja sa fie data afara de la echipa pt ca are si el informatori la Pro Sport.

  Reply
  1. Attila

   Bai da destept esti! Chiar conteaza care din jucatoare a spus? Ce atitudine de paracios al clasei ai, golgeterul lui peste prajit. Poate golurile din capul tau.

   Reply
  2. STEKO

   Stai linistit!Toata,,casa”se va goli.Toate fetele sint in aceeasi situatie.Iar echipa fosta/actuala/viitoare nu este in proprietatea lui KAKE.Au dreptul sa spuna ce le doare.Au semnat un contract si nu ele sint cele ce nu l-au respectat.Ci intiul plantator de panselute care trece cu nepasare linga zecile de mii de gropi din asfaltul baimarean…

   Reply
 3. Gigi Golgeteru

  Informatie pe surse din vestiarul fetelor: Cetateanul nr. 1 nu mai raspune la telefon desi o suna de zor fetele pt ca sa-l intrebe cind mai vine un banut la echipa. Fetele s-au dus la meciul de la Craiova pe banii din vinzarea de bilete, acum conducerea vrea sa plece la Podgorica tot din banii pe bilete, pt ca Cetateanul nr. 1 n-a mai dat nici un leu la club de 4 LUNI !!! Dar Primaria are 98 % din patrimoniul clubului. Bravo Primarie, bravo KAKE !!!!

  Reply
 4. Leo

  au tocat destui bani aceste „mercenare ” gen Vizitiu care pacalesc handbalul si fraieri din jurul sau . Kake a fost pacalit de 3 ani ,inclusiv de oamenii de lanag el Bala-cotet& comp care au furat la greu .. Multe de spus

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2