Judecătoria Baia Mare, precizări privind cererile formulate în legătură cu legea carantinei și izolării

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cererile de competenţa Judecătoriei Baia Mare, formulate în temeiul Legii nr. 136/2020 (legea carantinei și izolării) privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice, vor fi depuse EXCLUSIV în format electronic la adresele de e-mail jud-baiamare@just.ro şi jud-baiamare-reg@just.ro sau la numărul de fax 0262/218244, conform art. 16 alin. (1) şi (7), respectiv art. 17 alin. (1) şi (10) din actul normativ, în zilele nelucrătoare şi în weekend.

”În celelalte zile cererile formulate în temeiul Legii nr. 136/2020 vor fi depuse EXCLUSIV în format electronic în modalitatea mai sus arătată, în timpul programului de lucru al instanţei, care este de luni până vineri, orele 8:00-16:00. Cererile transmise în afara programului de lucru al instanţei vor fi procesate în prima zi lucrătoare.

În cuprinsul cererilor vor fi menţionate, în mod obligatoriu, datele de identificare şi de contact ale reclamantului, inclusiv adresă de e-mail şi numărul de telefon, necesare pentru realizarea procedurii de comunicare, menţionându-se în mod expres dacă titularul cererii este reprezentat de avocat ales, cu indicarea numelui acestuia din urmă”, a spus Marinela Eleonora Lupșe, președintele Judecătoriei Baia Mare.

Internarea și carantina individuală pot fi atacate în instanță. De asemenea, ordinele șefului Departamentului pentru Situații de Urgență și actele prin care se instituie măsurile din lege pot fi contestate în justiție de oricine se consideră vătămat într-un drept ori într-un interes legitim.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2