Judetul Maramures reprezentat cu succes la campionatul national de dans “Carpathian”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Intr-un cadru plin de culoare vibranta si ritmuri muzicale imbietoare, iubitorii dansului, romani cat si straini s-au adunat in “tabloul” de basm al Salii Polivalente din Iasi, unde a avut loc Campionatul National de Dans Sportiv pe Sectiuni 2017 “Carphatian”.

Organizat de clubul bucurestean Pro Swing, in colaborare cu cluburile de dans sportiv iesene Dance Energy, Imperial si Reflex, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv, cu sprijinul Guvernului Romaniei si a Ministerului Tineretului si Sportului, competitia s-a bucurat de prezenta a peste 300 perechi sportivi cu rezultate deosebite la nivel european si mondial, oferind publicului prezent un spectacol de neuitat, plin de emotie, eleganţa si  bucurie rasplatite cu ropote de aplauze interminabile.

La eveniment au participat si trei perechi ale clubului de dans sportiv RUS-TEAM din Baia Mare, obtinand rezultate exceptionale:

  • Rusu Alex si Rusu Maya – CN Standard 10-11 ani, loc 5 (din 31 perechi);
  • Rusu Alex si Rusu Maya – CN Latino 10-11 ani, pozitia a 6-a (din 31 perechi);
  • Rednic Paul Ionut si Lucaciu Roxana – CN Standard 19-34 ani, loc 2 (din cei 22 inscrisi);
  • Campean Lukas si Robu Raluca Ioana – CN Standard 14-15 ani, loc 10 (din 23);

Rezultatele sunt cu atat mai impresionante, cu cat nivelul la care s-a concurat a fost unul extrem de ridicat, concurenta foarte bine pregatita, arbitrii exigenti.

De remarcat faptul ca perechea formata din Paul si Roxana, situata in anul 2016 in fruntea ranking list-ului mondial la categoria tineret standard si campioni mondiali ai grupei, cu aceasta ocazie au concurat la urmatoarea grupa de varsta, cea de adulti (19-34 ani), devenind vicecampioni.

Rezultate deosebite au fost obtinute de perechea Alex si Maya, calificandu-se in finalele grupei de varsta 10-11 ani, atat la standard cat si latino, cat si de perechea Lukas si Raluca, ajungand pana in semifinalele categoriei standard 14-15 ani.

Bilantul final al clubului este: trei finale, cu un titlu de vicecampion, si o semifinala.

Urmatorul concurs international are loc in perioada 10 – 12 martie, in capitala Romaniei.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2