Judetul Maramures, reprezentat de Camera de Comert si Industrie la intalnirea Asociatiei Camerelor de Comert din Euroregiunea Carpactica

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Camerele de Comert din Euroregiunea Carpatica continua proiectele comune, in sprijinul mediului de afaceri.

In 16 aprilie 2019 a avut loc, la Miskolc, intalnirea presedintilor Camerelor de Comert si Industrie care fac parte din Asociatia Camerelor de Comert din Euroregiunea Carpatica. La intalnire au participat presedintii Camerelor de Comert si Industrie din Ungaria (judetul Borsod-Abauj-Zemplen), Slovacia (Kosice), Ucraina (Camera de Comert si Industrie din Transcarpatia si din regiunea Lviv), Polonia (Rzeszow). Romania a fost reprezentata de judetul Maramures prinpresedintele Camerei de Comert si Industrie Maramures – dl. Florentin Nicolae Tus.

„Intalnirea Asociatiei Camerelor de Comert din Euroregiunea Carpatica a fost organizata cu scopul de a revizui si a evalua rezultatele inregistrate de la ultima sedinta a Asociatiei si pana in prezent, respectiv de a contura ideile pentru viitorul Asociatiei Camerelor de Comert din Euroregiunea Carpatica. Intalnirea a fost prezidata de presedintele Camerei de Comert si Industrie din judetul Borsod-Abauj-Zemplen – Ungaria, dl. Tamas Bihall. Dupa salutul si cuvantul de deschidere al presedintelui Bihall, fiecare reprezentant al Camerelor de Comert a sustinut o scurta informare despre situatia economica a judetului/regiunii si a prezentat rolul si activitatea Camerei de Comert pe care o reprezinta.

In continuare, membrii prezenti la sedinta au agreat ca Asociatia Camerelor de Comert din Euroregiunea Carpatica, infiintata in 1993, trebuie sa isi continue activitatea si chiar sa devina mult mai atractiva si dezirabila pentru antreprenorii din regiune. De asemenea, acestia au considerat oportun ca Asociatia Camerelor de Comert din Euroregiunea Carpatica sa organizeze cel putin o intalnire pe an, care sa genereze oportunitati pentru antreprenorii din aceste zone astfel incat sa se stabileasca noi legaturi, contacte si oportunitati de colaborare.

Nu in ultimul rand, s-a agreat ca Asociatia Camerelor de Comert din Euroregiunea Carpatica sa aiba, in continuare, o conducere rotativa. Astfel, in acest an, Asociatia va fi condusa de presedintele Camerei de Comert si Industrie din Ungaria (judetul Borsod-Abauj-Zemplen) dl. Tamas Bihall”, a declarat Florentin Nicolae Tus, presedinte Camera de Comert si Industrie Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole