Judo: U-CSM Dinamo Cluj-Napoca si CSM Bucuresti si-au aflat adversarele din Liga Campionilor

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

U-CSM Dinamo Cluj-Napoca si CSM Bucuresti si-au aflat adversarele din sferturile de finala ale Ligii Campionilor la judo pe echipe de club de la Odivelas (Portugalia), dupa tragerea la sorti efectuata vineri seara la Lisabona.

La feminin, U-CSM Dinamo Cluj-Napoca o va intalni, sambata, in sferturi pe Star Club de Champigny (Franta), iar daca se va califica in semifinale va infrunta castigatoarea dintre echipa franceza Flam 91 Longjumeau, detinatoarea titlului, si Yawara-Neva Sankt Petersburg (Rusia).

Celelalte doua sferturi de finala sunt Valencia Club de Judo (Spania) – Judo Club Pontault Combault (Franta) si Galatasaray SK Istanbul (Turcia) – Benfica Lisabona (Portugalia).

CSM Bucuresti va primit replica echipei ruse Yawara-Neva Sankt Petersburg in sferturi la masculin, invingatoarea urmand sa o infrunte pe Steaua Rosie Belgrad (Serbia) sau pe Etoile Sportive De Blanc Mesnil (Franta).

In alte sferturi de finala, Sporting Clube de Portugal (Portugalia), detinatoarea titlului, va evolua contra formatiei Golden Gori (Georgia), iar Ratiboret Ekaterinburg (Rusia) o va infrunta pe Flam 91 Longjumeau (Franta).

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2