Jumatate din populatia Chinei navigheaza pe internet, din care 90% de pe smartphone-uri

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

laptopChina a ajuns la 688 milioane de utilizatori de internet in 2015, potrivit datelor centralizate de China Internet Network Information Center (CNNIC), ceea ce arata ca, pentru prima data, mai mult de jumatate din populatia Chinei, respectiv 50,3%, este conectata la internet, scrie portalul mashable.com.

Numarul chinezilor care navigheaza pe internet direct de pe telefonul mobil a crescut, de asemenea, foarte mult, ajungand la circa 620 de milioane in 2015, ceea ce inseamna ca 90,1% dintre consumatorii de internet din China s-au conectat de pe smartphone-uri, atunci cand nu foloseau laptopul sau calculatoarele desktop pentru navigare.

Numarul utilizatorilor de internet in 2015 s-a dublat fata de perioada anului 2009, cresterea numarului de utilizatori ai internetului este datorata exploziei folosirii telefoanelor mobile, care s-a dublat fata de anul 2010.

Pe cat de uriase sunt cifrele, exista inca loc pentru cresteri considerabile. Conform estimarilor, care sustin ca 73% din populatia de 1,355 de miliarde are varsta cuprinsa intre 15 si 64 de ani, China ar putea ajunge in curand la 1 miliard de internauti.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole