Jurnal de week-end: Indolenta, dezinteres si negarea regulilor (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Inainte de a ma orienta spre alte locuri de agrement, mi-am propus sa revad zona Mogosa, sperand ca daca autoritatile si-au facut datoria asfaltand drumul de acces spre statiune, proprietarul locatiei va manifesta aceeasi disponibilitate spre a asigura conditii civilizate pentru turisti.

Sperante desarte, caci unde nu e pricepere si spirit antrepenorial, nu sunt nici rezultate. Aceeasi lipsa de implicare si dezinteres, toate aspectele mentionate anterior fiind in aceeasi stare de delasare. Ca nu s-au amenjat aleile de acces, nu s-au pus toalete, nu s-au reparat bancile, amenajarile din parcul de distractii sau zona de picnic, nu ma mira, dar am constatat ca nici macar iarba nu a fost cosita.

Ma asteptam in schimb sa existe mai mult respect din partea turistilor, cei care in ciuda disconfortului si a lipsei de conditii continua sa vina la Lacul Bodi, in padurea mirosind a latrina publica. Desi exista o parcare amenajata si locuri berechet, pentru a economisi 5 lei, vizitatorii continua sa-si lase masinile pe aleea de acces spre statiune, pe zona verde sau in curbele de pe traseu.

Mai mult, intr-un total dispret fata de indicatoarele existente, unii isi lasa masinile chiar in zona restrictionata, convinsi fiind ca regulile sunt facute doar pentru turistii straini. O lipsa totala de respect fata de autoritate, un mod de a sfida legea, aspect care confirma ca o mare parte dintre noi mai trebuie sa se civilizeze.

Am sters aceasta locatie, superba din punct de vedere natural, din lista mea de interes, caci refuz ideea ca amatorismul managerial si sfidarea civica sunt practici care ne reprezinta. Statiunea Mogosa… nu stiu… exista asa ceva?

SOMOGYI Attila

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. dan

    La Mogosa inca nu este clara stapinirea si ca de obicei, un lucru comun este al nimanui. Sa vezi cind vine un singur stapin cum se reglementeaaza lucrurile si statiunea infloreste.

    Reply
  2. popic

    Cum e turcul asa-i si pistolul.Cum e Baia Sprie asa-i si Mogosa,noroc ca nu-i e greu lui Zetea sa promita vrute si nevrute,corigenta e chiar la turismul mult trambitat.Despre turismul asta ne povesteste psd-ul ?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1