Jurnalistii baimareni cer demiterea directorului Nicolae Boitor (VIDEO si FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1

Directia pentru Protectia Copilului s-a dovedit, inca de la infiintarea sa, in urma cu peste 15 ani, o mare problema pentru Consiliul Judetean Maramures. Conducerea institutiei a fost mereu acuzata de diverse neregului, de modul deficitar de gestionare a banilor, de cheltuieli nejustificate, de lipsa de reactie in fata abuzurilor comise in sistem asupra copiilor.

Nicolae Boitor nu face nici el exceptie. Aflat de ani buni in fruntea Directiei, acesta este tot mai contestat. Printre cei care ii cer demisia se numara alesi judeteni, angajati ai Directiei si chiar jurnalisti locali. Cu toate acuzele aduse, Boitor ramane in functie.

Pornind de la cazul sau, ultima sedinta a Consiliului Judetean a fost un fiasco. Un monument de incoerenta in decizie a autoritatilor locale. Alesi judeteni intrand in contradictoriu cu jurnalisti, consilieri votand fara sa stie ce, iar apoi cerand reluarea votului, cuvinte grele aruncate intr-o parte si alta, ziaristi amenintati cu evacuarea. Pe scurt, o sedinta scapata de sub control.

Momentul marcant l-a reprezentat aparitia in sala a mai multor jurnalisti, care au afisat un mesaj anti-Boitor, cerand demiterea acestuia. Catalin Vischi, Claudiu Florescu, Romeo Dobocan si Radu Tolas, din balconul salii de sedinta, au transmis permanent mesaje alesilor judeteni, ironizandu-le activitatea plina de incoerenta. Sa-l demita, sa nu-l demita pe Boitor? E legal, nu e legal?

A fost nevoie de o pauza solicitata de presedintele Zamfir Ciceu, care, in urma unei consfatuiri cu usile inchise, alaturi de cei doi vicepresedinti ai institutiei si consilierul Marinel Kovacs, a anuntat amanarea luarii unei decizii ferme in privinta directorului Protectiei Copilului.

Asfel, Boitor, ramane in functie. Sustinut fiind de Dumitru Dumuta, secretarul judetului, a carui pensionare la inceputul verii ar putea fi momentul decisiv in cazul Protectiei Copilului. Pana atunci, lucrurile nu arata ca s-ar putea schimba radical. La urmatoarea sedinta, taman in postul Pastelui, cel mai probabil alesii nu il vor executa pe Boitor, iar sedinta din luna mai ii va gasi la fel de nepregatiti si de prost informati. Se anunta o vara lunga si… fierbinte.

Ciprian DRAGOS

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6DxddpTmRO4[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. mircea pop

  care presa locala? unde lucreaza florescu? dar tolas? parca tolas era presedinte de club sportiv, purtator de cuvand psd, membru in conducerea AJF Maramures, consilierul primarului chereches, acuma e si jurnalist? asta o fi ceva geniu nedescoperit al judetului……..

  Reply
 2. KETRY6

  HA ,HA ,PRESA LOCALA PANA MAI IERI ,IL INJURAU PE k… ACUMA CRED CA K… A FOCUT HEMOROIZI DE LA CAT IL PUPA TOTI DIN SALA ION FUND.O MARE DEZAMAGIRE ESTE MARELE LUPTATOR DOBOCAN SI VISCHI.

  Reply
 3. carcotasul fericit

  sa ne spuna dobocan ce si cum a luat sotia post la spitalul judetean. un concurs? gresit un simulacru de concurs. unde sunt este verticalitatea omului de presa dobocan? alo DNA DGA nu stiti nimic?

  Reply
 4. CARAUSUL

  Care jurnalisti,cei de la EMM,mai ieri era u mai multe articole cu penalisti de la acest trust de presa, bautorii cu acte in regula autentificate de instanta de judecata,pe astia sa i credem ?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole