Jurnalistul Cosmin Filip, acuzat ca a luat ilegal bani de la FC Baia Mare

Ies la iveala noi documente care arata diferitele moduri in care A FOST UCIS sportul baimarean, printre care fotbalul in era “veche” cherechesiana, de dinaintea arestarii sale pentru fapte de coruptie. In instanta, dar si pe cateva segmente media, cetatenii Baii Mari si mai ales microbistii au putut lua la cunostinta cum se SUGATIVAU banii, care in loc sa ajunga in miscarea sportiva propriu-zisa, ajungeau la aceleasi cateva persoane, parte din sistemul mafiot al escrocului Catalin Chereches, plasate sa capuseze toate echipele sportive din municipiul Baia Mare.

Una dintre SUGATIVELE de la ACS Fotbal Municipal Baia Mare a fost jurnalistul Cosmin Filip, scrie detectivuldepresasoc.ro. El incasa ILEGAL de la club diverse sume de bani. Pe langa cele in calitate suspecta de vicepresedinte, lua si bani ca FOTBALIST INCHIPUIT, ceea ce in contextul de fata nu e afectiune ci INFRACTIUNE. Dar iata, pentru inceput, cateva exemple. Pe statul de plata “privind premierea sportivilor ocupanti ai locului II la Cupa Anului Nou – Decembrie 2013”, vicepresedintele Cosmin Filip, care semneaza documentul in aceasta calitate ii acorda lui … Cosmin Filip (aceeasi persoana -n.r.) o PRIMA de 300 de lei in calitate de JUCATOR, adica fotbalist! Desigur, poate banii nu sunt pentru improscatul mingii in timpul meciurilor ci sunt pentru frecatul propriilor mingiute in afara gazonului dar in cadrul competitiei “Renii lui Mos Craciun de la Primarie”.

Documente si mai multe detalii, pe detectivuldepresasoc.ro.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Scărța-scărta

    Cel care vorbeşte, atătea minciuni si laturi a răspăndit la viața lui încăt nu-l mai crede nimeni,chiar daca ar spune adevarul.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1