Jurnalistul Grigore Cartianu lanseaza “Miracolul din noiembrie” la Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

 

lansare cartianuJurnalistul Grigore Cartianu se va afla in Baia Mare duminica, 24 aprilie, pentru lansarea volumului “Miracolul din noiembrie”. Evenimentul va avea loc la Teatrul Municipal Baia Mare, incepand cu ora 17.00.

Omul de presa si scriitorul roman va fi prezent in oras la invitatia presedintelui PNL Baia Mare, Cristian Niculescu Tagarlas, care ii asteapta la prezentarea de carte pe toti baimarenii interesati de alegeri, de schimbare si de viitorul comunitatii in care traiesc.

Cei prezenti vor avea ocazia sa primeasca un exemplar gratuit din „Miracolul din noiembrie”, sa il cunoasca pe autor si sa obtina un autograf pe volumul care are ca subiect modul in care romanii au influentat decisiv rezultatul alegerilor prezidentiale din 16 noiembrie 2014.

“Miracolul este forta oamenilor care a fost dovedita prin vot, un vot menit sa rastoarne calculele unui sistem”, a precizat Grigore Cartianu, adaugand ca este bucuros ca poate sa vorbeasca despre semnificatia unui moment special in fata baimarenilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2