Justin Bieber a platit 80.000 de dolari pentru pagubele provocate casei vecinilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cantaretul Justin Bieber a platit 80.900 de dolari pentru pagubele provocate in incidentul petrecut in luna ianuarie cand a aruncat cu oua inspre casa vecinilor sai, in Los Angeles, a anuntat avocatul cantaretului canadian, scrie agentia UPI citata de Agerpres.

Shawn Holley, avocata lui Bieber, a declarat luni curtii din Los Angeles ca Justin Bieber si-a indeplinit unele dintre obligatiile sale in slujba comunitatii, conform verdictului pronuntat de curte, respectiv plata pagubelor. Insa cantaretul canadian mai are de efectuat 5 zile de munca in folosul comunitatii si 12 sedinte de control al starilor de furie, potrivit UPI si thecelebritycafe.com.

Justin Bieber nu a contestat delictul de vandalism de care a fost acuzat. Vecinii sai au declarat la momentul incidentului ca interpretul canadian le-a distrus tencuiala casei, realizata in stil venetian. Cartierul din Los Angeles unde locuieste Justin Bieber, Calabasas, este unul exclusivist cu locuinte foarte scumpe.

Pana la 10 februarie 2015, cand are loc o noua infatisare in sala de judecata, Justin Bieber trebuie sa ispaseasca intreaga pedeapsa stabilita de curtea din Los Angeles, iar pana in 2016 ramane sub supraveghere in serviciul de probatiune (alternativa la sistemul de detentie).

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2