Katy Perry, prima persoana care depaseste 100 de milioane de followeri pe Twitter

Katy Perry, regina muzicii pop a devenit regina si pe Twitter. Cantareata americana a devenit prima persoana care depaseste 100 de milioane de followeri pe aceasta retea de socializare, potrivit unui clasament realizat de Twitter Counter, informeaza online ziarul spaniol La Vanguardia.

Artista in varsta de 32 de ani si-a deschis contul oficial de Twitter in 2009 si pana in acest moment a postat peste 8.200 de tweet-uri, multe dintre ele pentru a-si promova turneele si concertele in jurul lumii.

Desi contul sau este vazut si urmarit de 100 de milioane de persoane, Katy Perry a dat followback la 250 de conturi.

Pe lista restransa a acestor norocosi se numara personalitati precum Ivanka Trump, Chelsea si Hillary Clinton.

Pe Twitter circula deja hasstagul #LoveKaty pentru a omagia acest succes in istoria retelei de socializare obtinut de interpreta hitului “I kissed a girl”.

Administratorii Twitter au dorit sa o felicite pe vedeta pe Twitter Data si au publicat unele dintre mesajele sale cele mai populare pe aceasta retea: “Congratulations @katyperry, the first to reach 100 million followers!”

In clasamentul celor mai urmarite personalitati, realizat de Twitter Counter, figureaza pe locul doi Justin Bieber, cu aproximativ 96 de milioane de followeri, urmat de Barack Obama, cu 90 de milioane de simpatizanti.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2