Kaufland invită în magazine micii fermieri care nu mai pot vinde în piețe

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Colac de salvare pentru micii producători locali de legume-fructe! Kaufland România își oferă spațiul din magazine pentru a găzdui producătorii locali mici de legume-fructe care întâmpină dificultăți în comercializarea mărfii în această perioadă, informează agrointel.ro.

Cei care își doresc să-și vândă marfa în cele 135 de magazine Kaufland din întreaga țară sunt invitați să se înscrie până pe 7 decembrie 2020 în program, printr-un e-mail la office@kaufland.ro.

Într-un comunicat de presă remis, Kaufland România susține că a demerat această acțiune întrucât înțelege nevoia de a susține micii producători locali de legume-fructe afectați de necesitatea de a oferi măsuri sporite de siguranță, esențiale în contextul actual, sau de temperaturile scăzute de afară.

Astfel, din 8 decembrie și pe tot parcusul lunii, Kaufland oferă micilor producători interesați suprafață de vânzare în magazine, pentru a fi alături de ei în eforturile de a depăși mai ușor această perioadă. Producătorii interesați sunt invitați să se înscrie în demers printr-un e-mail la office@kaufland.ro, iar Kaufland îi va găzdui, oferindu-le spațiu de vânzare în magazin și sisteme comerciale moderne. Demersul vizează producătorii mici de legume-fructe din toate județele țării, iar colaborările se vor face la nivel regional.

Producătorii înscriși în program vor fi plătiți la trei zile

Kaufland România susține că producătorilor care se vor încrie în program le va fi asigurată plata rapidă, la 3 zile, în loc de 7 zile, termenul de plată standard pentru producătorii mari de legume-fructe.
Ce condiții trebuie să respecte producătorii care vor să vândă în Kaufland:

Să aibă atestat de producător agricol;
Să aibă PFA sau să fie întreprindere individuală sau familială;
Să poată emite facturi la zi, cu plata la 3 zile;
Să respecte legislația în domeniul siguranței alimentare și la livrarea produselor în depozitul Kaufland să poată pune la dispoziție: declarație de conformitate, aviz de livrare, buletin de analize pentru articole bio (acolo unde este cazul);
Programul oferă producătorilor și perspectiva unei colaborări pe termen lung cu retailerul

Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs Kaufland România, susține că producătorii care se vor alătura inițiativei Kaufland, din luna decembrie, vor avea șansa de a colabora cu retailerul și pe termen lung.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *