septembrie 19, 2021

KCNA: Coreea de Nord este in continuare deschisa dialogului cu Statele Unite

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Coreea de Nord a facut cunoscut vineri ca este in continuare deschisa dialogului cu Statele Unite dupa ce presedintele american, Donald Trump, a anulat summitul dintre cele doua tari, o decizie “extrem de regretabila” potrivit Phenianului, transmite AFP, informeaza AGERPRES.

“Reiteram Statelor Unite hotararea noastra de a ne aseza fata in fata, in orice moment si in orice mod ar fi, pentru a rezolva problema”, a declarat Kim Kye Gwan, prim-viceministru de externe, intr-un comunicat dat publicitatii de agentia oficiala KCNA.

Donald Trump a anuntat joi ca i-a transmis o scrisoare deschisa liderului Coreei de Nord, Kim Jong Un, prin care il instiinteaza ca a decis sa anuleze summitul lor prevazut pentru 12 iunie in Singapore, invocand ‘ostilitatea deschisa’ manifestata in ultimele declaratii ale regimului de la Phenian.

Seful statului american a avertizat Coreea de Nord impotriva oricarui act ‘iresponsabil’, dand totodata asigurari ca va continua campania de ‘presiune maxima’ asupra acestei tari.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2