Keanu Reeves va reveni in rolul Neo in cel de-al patrulea film din seria “Matrix”

Dupa 20 de ani de la debutul sau in rolul Neo in primul lungmetraj “Matrix”, actorul canadian Keanu Reeves va relua rolul rebelului cu ochelari negri in cel de-al patrulea film din aceasta franciza science-fiction, in regia Lanei Wachowski, relateaza miercuri AFP, titreaza Agerpres.

Keanu Reeves o va avea alaturi pe Carrie-Anne Moss, care va reveni in rolul Trinity, a informat marti compania Warner Bros intr-un comunicat.

“Nu putem fi mai fericiti sa ne intoarcem in Matrice alaturi de Lana”, a declarat seful Warner Bros, Toby Emmerich.

Lana Wachowski, care purta numele Larry inainte de schimbarea de sex in 2010, a regizat trilogia “Matrix” impreuna cu fratele ei Andrew, care a devenit Lilly dupa ce si el a suferit o schimbare de sex in 2016.

“Lana este o adevarata vizionara, o cineasta creativa, singulara si originala, si suntem incantati ca scrie, regizeaza si produce acest nou capitol al universului ‘Matrix'”, a mai spus Toby Emmerich.

Trilogia – “Matrix” in 1999, urmat de doua sequeluri “Matrix Reloaded” si “Matrix Revolutions”, ambele lansate in 2003 – a generat in total incasari de peste 1,6 miliarde de dolari in intreaga lume, a precizat Warner Bros.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1