septembrie 15, 2019

Keanu Reeves va reveni in rolul Neo in cel de-al patrulea film din seria “Matrix”

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Dupa 20 de ani de la debutul sau in rolul Neo in primul lungmetraj “Matrix”, actorul canadian Keanu Reeves va relua rolul rebelului cu ochelari negri in cel de-al patrulea film din aceasta franciza science-fiction, in regia Lanei Wachowski, relateaza miercuri AFP, titreaza Agerpres.

Keanu Reeves o va avea alaturi pe Carrie-Anne Moss, care va reveni in rolul Trinity, a informat marti compania Warner Bros intr-un comunicat.

“Nu putem fi mai fericiti sa ne intoarcem in Matrice alaturi de Lana”, a declarat seful Warner Bros, Toby Emmerich.

Lana Wachowski, care purta numele Larry inainte de schimbarea de sex in 2010, a regizat trilogia “Matrix” impreuna cu fratele ei Andrew, care a devenit Lilly dupa ce si el a suferit o schimbare de sex in 2016.

“Lana este o adevarata vizionara, o cineasta creativa, singulara si originala, si suntem incantati ca scrie, regizeaza si produce acest nou capitol al universului ‘Matrix'”, a mai spus Toby Emmerich.

Trilogia – “Matrix” in 1999, urmat de doua sequeluri “Matrix Reloaded” si “Matrix Revolutions”, ambele lansate in 2003 – a generat in total incasari de peste 1,6 miliarde de dolari in intreaga lume, a precizat Warner Bros.

Reclame home 1
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *