Ken Kercheval, interpretul personajului Cliff Barnes din serialul “Dallas”, a decedat la 83 de ani

Reclame home 1
Reclame home 1


Ken Kercheval, interpretul timp de mai multi ani al personajul Cliff Barnes, inamicul numarul unu al lui J.R. Ewing in serialul ”Dallas”, a decedat la varsta de 83 de ani, au precizat miercuri reprezentanti ai casei funerare unde a fost transportat corpul neinsufletit al actorului, relateaza AFP, titrat de Agerpres.

Actorul, eternul tap ispasitor al lui J.R pe parcursul celor 14 ani ai serialului, s-a stins din viata duminica, la Clinton, un mic oras din Indiana (in centru-est al SUA) in care acesta a copilarit, potrivit presei americane. Funeraliile se vor desfasura in cadru restrans, a declarat pentru AFP o reprezentanta a casei funerare din Clinton, fara sa dezvaluie data cand va avea loc ceremonia.

Nascut in 1935 in Indiana, actorul a debutat pe Broadway in anii 1960, interpretand, in acelasi timp, roluri secundare in numeroase seriale si filme de lungmetraj inainte de a cunoaste succesul cu serialul ”Dallas”.

Actorul s-a luptat cu dependenta de alcool timp de 20 de ani si era un fumator inrait. Ken Kercheval s-a imbolnavit de cancer la plamani, iar in 1994 a suferit o interventie chirurgicala pentru indepartarea unei portiuni din plaman.

Ken Kercheval si Larry Hagman, interpretul maleficului J.R., au fost singurele vedete din distributie care au aparut in toate sezoanele serialului ”Dallas”, in perioada 1978-1991. Larry Hagman a decedat in anul 2012, in Dallas.

Foto: Washington Post

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole