Kevin Costner si Woody Harrelson, intr-un film despre politistii care i-au ucis pe Bonnie si Clyde

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Un film produs de Netflix si care ii are in rolurile principale pe actorii Kevin Costner si Woody Harrelson propune spectatorilor o noua perspectiva despre sangeroasa poveste a cuplului Bonnie si Clyde, dar care, spre deosebire de celebrul film din 1967, se concentreaza de aceasta data asupra detectivilor care au pus capat valului de crime si infractiuni comise de cei doi fosti iubiti de-a lungul si de-a latul Statelor Unite, informeaza Reuters, titreaza Agerpres.

In filmul “The Highwaymen”, regizat de John Lee Hancock, Kevin Costner il interpreteaza pe fostul ranger texan Frank Hamer, unul dintre politistii care i-au impuscat mortal pe Bonnie si Clyde intr-o ambuscada organizata in Louisiana in 1934. Woody Harrelson joaca rolul partenerului sau, Maney Gault.

“Am ales aceasta poveste despre Bonnie si Clyde, dar, in loc sa spunem povestea lor, am spus povestea oamenilor care i-au urmarit si si-au riscat vietile pentru a pune capat valului de crime din America”, a declarat Kevin Costner.

Filmul “Bonnie & Clyde” din 1967 i-a avut in rolurile principale pe Warren Beatty si Faye Dunaway, care au interpretat acel cuplu criminal, considerat vinovat pentru 13 asasinate, jafuri de banci, rapiri si furturi de automobile. Insa noul film prezinta faptele dintr-o noua perspectiva, a declarat Kevin Costner la Madrid, unde starul american se afla intr-o etapa din turneul de promovare a acestui lungmetraj.

Filmul “The Highwaymen” va avea premiera pe platforma de streaming Netflix pe 29 martie.

Intrebat de jurnalisti daca filmele care sunt lansate direct pe serviciile de streaming sunt la fel de atragatoare ca acelea care sunt lansate in cinematografe, Kevin Costner a remarcat faptul ca producatorii de film si televiziune sunt tot mai mult atrasi de ideea de a isi lansa creatiile pe internet. Prin programele lor cu format lung si de o calitate ridicata, Netflix si alte platforme de streaming au ridicat foarte sus stacheta in domeniul productiei TV traditionale, a adaugat starul american. “Televiziunea nu prea ma atragea pana cand producatorii TV nu au inceput sa propuna povesti extinse”, a adaugat Kevin Costner.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *