Kia Sportage cautat de autoritatile din Franta, descoperit la Petea

Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera satmareni au descoperit si indisponibilizat un autoturism marca Kia Sportage, cautat de autoritatile din Franta, a carui valoare se ridica la peste 55.000 lei.

La Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra in Romania, un cetatean roman, in varsta de 40 de ani, din judetul Satu Mare. Acesta conducea un ansamblu de autovehicule format dintr-un microbuz cu care tracta o remorca tip platforma. Soferul transport ape platforma un autoturism marca Kia Sportage, pe care erau aplicate placute cu numere de inmatriculare specifice Frantei.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Cu ocazia controlului, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare in urma carora au constatat faptul ca autoturismul transportat pe remorca era semnalat ca fiind „bun cautat pentru folosire ca probe in cadrul procedurilor penale”, alerta introdusa de autoritatile din Franta, in 7 ianuarie 2020. Autoturismul, in valoare de aproximativ 55.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul institutiei”

Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale ce se impun.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole