Kim Jong Un ar putea sa viziteze Rusia in luna septembrie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Liderul nord-coreean Kim Jong Un s-ar putea sa efectueze o vizita in Rusia in luna septembrie, a anuntat luni agentia de presa oficiala rusa RIA Novosti, citand o declaratie facuta de vicepresedintele Dumei de Stat (camera inferioara a parlamentului), Ivan Melnikov, dupa o intalnire cu parlamentari nord-coreeni aflati intr-o vizita la Moscova, informeaza AGERPRES.

Presedintele rus, Vladimir Putin, i-a propus liderului nord-coreean sa vina in Rusia la Forumul economic oriental, desfasurat anual la Vladivostok ( Extremul Orient rus), unde cei doi lideri s-ar putea intalni, a afirmat Melnikov, adaugand ca sunt luate in considerare si alte locuri si termene pentru aceasta vizita.

Invitatia a fost transmisa de ministrul de externe rus, Serghei Lavrov, care a efectuat saptamana trecuta o vizita de lucru la Phenian.

Phenianul se afla in prezent in centrul eforturilor diplomatice internationale cu scopul de a-l determina sa abandoneze programele nuclear si balistic. Un summit istoric intre presedintele SUA, Donald Trump, si liderul nord-coreean Kim Jong Un pe tema ‘denuclearizarii’ Peninsulei Coreea a fost anuntat pentru 12 iunie, in Singapore.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole