Kim Jong-Un le va impune tuturor barbatilor nord-coreeni sa se tunda la fel ca el

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Kim Jong-Un le va impune tuturor barbatilor nord-coreeni sa se tunda la fel ca el. Informatia a fost transmisa de BBC, care a citat Korea Times, transmite Agerpres.

Masura, in vigoare de doua saptamani in capitala Phenian, urmeaza sa se extinda in toata tara — scrie 7sur7.be, care comenteaza ca in felul acesta dictatorul nord-coreean face un nou pas spre controlul absolut al tarii.

Nu este chiar o revolutie, cum s-ar putea crede, fiindca barbatii erau obligati pana acum sa aleaga intre 10 tunsori, trebuind sa mearga la frizer o data la doua saptamani. Femeile pot alege dintre 18 tunsori considerate traditionale.

Problema lui Kim Jong-Un este ca tunsoarea lui nu este prea populara in Coreea de Nord. ‘Tunsoarea este deosebita si nu tuturor le va sta bine fiindca oamenii au figuri diferite’, a declarat o sursa in Korea Times. ‘Seamana prea mult cu cea a unui contrabandist chinez. De altfel, pana la mijlocul anilor 2000, noi o numeam +tunsoarea banditilor chinezi+’, adauga sursa.

Potrivit autoritatilor nord-coreene, parul prea lung ‘ar aspira materia cerebrala’, impiedicand gandirea onesta. Numai varstnicii pot incalca regula, cu conditia ca parul lor sa nu depaseasca 7 cm, incheie 7sur7.be.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole