Kim Jong-Un vrea scoaterea de pe internet a unui filmulet in care este ironizat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un incearca sa convinga China sa opreasca difuzarea unui filmulet satiric, in care – prin intermediul unor tehnici digitale – este infatisat dansand, fugind, lovit in partea dorsala de o racheta sau primind o palma de la presedintele american, Barack Obama, scrie luni Huffington Post citat de Agerpres.

Clipul, care are o muzica antrenanta, este disponibil pe Youtube si a fost creat de un chinez pe nume Zhang din orasul Suzhou.

Oficialii nord-coreeni sustin ca materialul video „compromite grav demnitatea si autoritatea lui Kim”, a indicat ziarul sud-coreean Chosun Ilbun.

In mod evident, comenteaza publicatia britanica, China nu il poate ajuta, deoarece odata ce un material ajunge pe internet, el va ramane on-line pentru totdeauna. De asemenea, adauga Huffington Post, Kim nu pare la curent cu una din regulile de aur ale internetului, conform careia, ‘cu cat urasti mai mult ceva, cu atat acel ceva devine mai puternic’.

Filmuletul nu este insa singurul care a atras mania Phenianului. Nord-coreenii au amenintat recent cu un „raspuns ferm si fara mila” la viitorul film al lui Seth Rogan si James Franco, „Interviul”, pe care l-au calificat drept ‘act flagrant de terorism’.

<iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/JUgEmezpS_E” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2