Kim Kardashian a angajat o mama-surogat pentru a avea un al treilea copil

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Familia starletei Kim Kardashian si a rapperului Kanye West ar putea in curand sa se mareasca, a anuntat presa americana miercuri, potrivit careia celebrul cuplu a angajat o mama-surogat pentru a naste al treilea copil al lor, dupa ce medicii au sfatuit-o pe vedeta de reality-show sa evite o noua sarcina, care ar fi prezentat un risc prea mare pentru starea ei de sanatate, informeaza Reuters, titrat de Agerpres.

Revista People si E! News, citand surse ramase neidentificate, au anuntat ca sotii Kardashian-West au angajat o mama-surogat, in timp ce site-ul TMZ.com afirma ca cele doua vedete americane ii vor plati acelei femei suma de 113.000 de dolari pentru a le naste copilul.

Deocamdata nu se stie daca mama-surogat este deja insarcinata cu al treilea copil al cuplului Kardashian-West. Agentul de presa al starletei Kim Kardashian nu a raspuns solicitarilor transmise de jurnalistii americani care doreau sa obtina o reactie din partea lui pe aceasta tema.

Kim Kardashian, in varsta de 36 de ani, are doi copii cu rapperul Kanye West si a vorbit deschis, adeseori, in emisiunea de tip reality-show „Keeping Up With The Kardashians” despre problemele medicale cu care s-a confruntat in timp ce era insarcinata cu fiica sa North, nascuta in 2013, si cu fiul ei Saint, nascut in 2015.

Intr-un episod recent al acestei emisiuni TV, Kim Kardashian a spus ca analizeaza posibilitatea de a angaja o mama-surogat pentru urmatorii copii pe care ar putea sa ii aiba cu rapperul Kanye West.

Vedeta de reality-show a publicat numeroase detalii pe blogul ei despre dificultatile prin care a trecut in timpul celor noua nasteri, iar show-ul TV in care apare a prezentat numeroasele consultatii si operatii pe care le-a efectuat in incercarea de a remedia acele probleme medicale.

„Banuiesc ca am stiut dintotdeauna ca sarcina-surogat este o optiune, dar nu m-am gandit ca ar fi o optiune chiar atat de realista, dar acum simt ca aceasta va fi realitatea mea”, a spus Kim Kardashian intr-un episod al emisiunii „Keeping Up With The Kardashians”, difuzat in luna aprilie.

Informatia — deocamdata neconfirmata — despre sarcina-surogat a fost dezvaluita dupa un an destul de dificil pentru cuplul Kardashian-West.

Miercuri, starleta americana si-a lansat propria linie de produse de machiaj, care a devenit sold-out in doar cateva ore, relateaza Agerpres.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2