Klaus Iohannis anunta lansarea unui program CRUCIAL al mandatului sau

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Klaus Iohannis a explicat ca in curand Administratia Prezidentiala va lansa proiectul ”Romania Educata”, un program care isi propune sa stabileasca o strategie pe termen lung a educatiei din Romania.

”Vom lansa in curand rezultatele proiectului ”Romania Educata” si proiectele pe care le propunem. De aceea, stimati rectori, va cer sa veniti alaturi de noi pentru a pune bazele unei viziuni pe termen lung a educatiei romanesti”, a spus Klaus Iohannis.

Totodata, presedintele a tinut sa remarce faptul ca in acest moment nu avem ministrii titulari la Educatie si Cercetare.

„Acest cadru este cu siguranta unul propice pentru a discuta despre viitorul educatiei romanesti. Sunt prezenti aici multi dintre cei care au avut si, cred eu, vor avea responsabilitatea organizarii nu doar a mediului universitar, ci a intregului invatamant romanesc. (…) Si chiar daca la Centenar am inceput anul universitar cu provizorate, atat la Ministerul Educatiei, cat si la Ministerul Cercetarii, sunt convins ca sunteti printre cei care va doriti stabilitate, coerenta si viziune in perioada urmatoare”, le-a transmis Iohannis participantilor la eveniment.

Mai multe pe stiripesurse.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2