Klaus Iohannis, avertisment de ULTIM MOMENT in plin scandal politic: “Coruptia ne tine captivi. Romania nu va putea progresa”

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis duminica un mesaj cu prilejul Zilei Internationale Anticoruptie. Iohannis a afirmat ca Romania nu va putea progresa la adevarata sa capacitate pana cand coruptia nu va fi invinsa. In acest context, Iohannis a reiterat ca sustine lupta anticoruptie si ramane alaturi de magistratii care duc aceasta batalie zi de zi.

„Coruptia este o boala care macina democratia si tine captivi milioane de oameni in saracie. Coruptia inseamna lipsa autostrazilor, spitale insalubre, scoli fara conditii, administratie blocata. Romania nu va putea progresa la adevarata sa capacitate pana cand nu vom reusi sa invingem acest flagel.

Sustin continuarea luptei anticoruptie pentru o Romanie sanatoasa si raman alaturi tuturor magistratilor, care duc aceasta batalie cu mult curaj, zi de zi. Cinstea si integritatea trebuie reinstaurate la toate nivelurile societatii noastre. Sta in puterea noastra! Un NU hotarat coruptiei trebuie sa devina dintr-un slogan un mod de a fi”, a transmis Klaus Iohannis.

stiripesurse.ro

Reclame home 1
Data curenta: ’15/10/2019’

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *